God Natt

Ja go natt på er där ute :)
Här kommer ännu ett sent inlägg..
Idag har jag fixat och donat här hemma. Var även iväg och köpte lite blommor som vi ska ha ute på altanen i sommar. Var till blomsterhuset och köpte pelagoner som var nersäkt i pris till 10 kr så då kunde jag inte låta blir att köpa. Hade annars tänkt att leta efter några örter eller liknade att ha i landet men hittade inte några till så bra pris så det får jag kolla efter jag kommit hem från semestern istället. Hittade även orkide för 20 kr :) Den får pryda här hemma så länge den blommar så får vi se om jag lyckas få den till att blomma igen. Just nu är den iallafall i full blom. Kastade dock en av mina andra orkideer idag då det var ohyr på den och jag har försökt att få bort det några veckor utan att lyckas så nu gav jag upp ihop om att det inte har spridit sig till flera. 
Jag gjorde även en rabarberpaj och hemmagjord vaniljsås som vi hade ikväll och så att vi har till imorgon då svärmor kommer hit. Sedan har jag förstås packat inför semestern, en hel dag innan... ja jag brukar skjuta på det till sista minuten men nu började M greja å då vr det lika bra att försöka jag oxå.. å det var nog bra för vi insåg att en väska av de vi ska ha med oss kanske var lite väl liten så vi får nog kolla efter en annan imorgon fm.
 
Sedan har jag suttit och gjort ett kort till en utmaning på fb - det har startas en ny grupp där man har 48 timmar på sig att göra klart. Det känns bra att ha lite mer tid på sig än en kväll som det är i en annan utmaningsgrupp jag är med i.

Till denna utamningen fick man göra ett valfritt kort eller LO men det skulle ha minst tre valfria metalldekorationer, och jag har tre blommor och en vattenkanna.

Förra veckan provade jag på att maska på ett kort (tror det heter så), det var första gången. Jag stämplade upp en vitsippa på ett kladdpapper och på kortet och sedan när jag stämplade de andra vitsipporna så använde jag det jag hade stämplat på kladdpappret att täcka det redan stämplade motivet. Blev väl sisådär men helt ok för att vara första försöket.

Ztina har en bloggcandy ute i sin blogg just nu som jag tänkte tipsa om, e blogg helt klart värd att gå in å kolla på!!
Bild2hyi
http://ztinaspysselvra.wordpress.com/2013/05/14/bloggcandy-2/
 
Nähä nu är det allt dax att försöka hitta till sängen och sova lite, imorgon måste jag komma isäng mycket tidigare då vi ska åka kraftigt tidigt...
Nästa inlägg här blir när vi kommit hem igen
 
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0