Vattengympa å tävling

Idag var det till att gå upp tidigt, för att vara mig vill säga.. Jag skulle nämlingen iväg på vattengympa å den startade redan 9,15 så det var att ha klocka på ringning för engåns skull. Sover iofs inget bra förtillfället då ryggen gör ont efter en litet stund och efter några timmar brukar jag geupp (men det hade ju variut så typiskt om jag nu skulle ha sovit jätte gott just idag å missat tiden..) Men förhoppningsvis ska vattengympan göra så att jag slipper lite av värken, vi får väl se hur det går. Finns ju en liten risk att jag kommer ha mer ont imorgon men det är förhoppningsvis bara pos värk dvs träningsvärk.
I helgen som gick åkte vi runt lite här å där i Östergötland då det var östgötadagarna, kul att se lite olika ställen och vad som produceras på olika ställen, köpte bla Skrädmjöl (vilket jag trodde nästan bara såldes hemma i värmland.. så jag var tvungen at testa att göra muffins på det när jag kom hem, vilka blev helt ok) sedan var vi på kalkongården som vann tävligen Östergötlands skönaste gårdar på Tv4 där vi köpte lite kalkonkött. Det var ju så underbart väder i helgen (ja veckan som gick oxå) så det var jätteskönt att åka å kolla på olika ställen och ta det rätt lugnt.
Här hemma är det dax att plocka äpplen av det trädet som har mest och jag vet inte helt vad vi ska hitta på med dem i år då vi har en hel del mos kvar från förra året. Men svärmor var här förra veckan och och igår var Ms farbror här å fick med sig en massa :) Det är bra när det finns de som vill ha. Blir nog så att jag gör lite mos oxå då jag inte vill att det ska förgås en massa frukt men inte lika mycket som vi gjorde ifjol.
 
Jag har tänkt att vara med i Bildmålarns utmaning nu i september där temat är rött och då ska det naturligtvis vara med en stämpel från dem. Vilket inte jag har så svårt för för jag gillar deras stämplar jättemycket.
Jag har valt att göra ett julkort då det passar bra med rött tyckte jag
Sedan är det ju dax att börja göra dem... det tar ju sin tid..
En närbild på stämpelmotivet - Mini-Mimosa Christmas flower. Har färglagt med Derwent inktense pennor (som så vanligt numera:))
 
Sedan till kortet jag gjorde till en vän sm fick en dotter nyligen, gjordet ett försök att rita upp en sparkdräkt, blev väl helt ok men inte lika fin som de jag sett bilder på..
På utsidan försökte jag få med de olika siffrorna och namn.
Insidan gjorde jag en liten ficka för att kunna lägga ner en liten gåva och skrev ner en vers jag hittat.
 
Nu ska jag försöka hitta någon lunch... vet inte alls vad jag ska hitta på :(
Senare sak jag cykla ner till city å möta M för att äta något innan vi ska å spela scrabble

Önskar er en go fortsättning på dagen, kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0