Tiden går snabbt

Ja vist går tiden snabbt, för den mesta tiden går åt till att vara med Filip och se till att han mår så bra som det bara går.. Vi har delat upp natten på oss två då M är hemma. Jag tar matningarna fram till tre-fyra tiden och där efter får M ta honom och jag sover. Ofta brukar jag lägga mig först efter andra nattmatningen då jag fortfarande är pigg vid midnatt och några timmar där och sover då F i sin säng så försöker jag ofta sätta mig å göra något kort eller liknade. På dagen delar vi på det hela och har inte att någon ska ta visa tider utan det beror helt på vad som görs mer och sedan är det ju vissa perioder som han vägrar vara någon annanstans än i famnen elle liknade och när han är vaken då vill han ha 100% uppmärksamhet.. vilket han får :) 
Att vara ute å gå med honom i vagnen är ett väldigt bra sätt att få honom till ro när det inte är något annat som funkar, å sådant väder det har varit nu några dagar så är det ju jätteskönt att vara ute å gå!! Så mycket man se dessutom av att blommorna växer i trädgårdarna man går förbi, går ofta förbi samma hus iallafall en gång i veckan och det händer ju så mycket nu. Förr om man gick förbi på samma ställen la man ju inte märket till saker på samma sätt, då var man ju påväg till något och tittade inte på samma sätt, nu är jag ju mest ute för att gå å hinner då se en massa.
 
Idag har vi varit på sjukhuset då det var dax för mig att besöka diagssk, F fick följa med så jag fick visa upp honom för henne oxå då hon har varit med i alla turer som varit. Jag låg riktigt bra i mitt hba1c, nästan väl braså jag får se om jag kanske behöver sänka doserna lite men det får framtiden utvisa. Min gravvikt är borta.. ja det var den ju innan F föddes då jag gick upp tre kg under tiden och gick ner denm innan F föddes... men sedan hade jag vist fortsätt ner vilket jag hade hoppas men inte trott..får se om det fortsätter så.
Har fått börja med mediciner för magen igen oxå, hoppas att de ska hinna lugna ner magen i tid så att det inte blir värre är det är nu.
 
Hittade ett par bilder på mig när jag var liten, med de bilderna kan jag se några likheter, så som näsan och kinderna annars är det mycket M som syns :)
 
något äldre :)
 
och här ett på Filip i babysitsen
 
Ett par kort oxå, näda har jag varit med i utmaningar med
detta var temat stjärntecken så jag gjorde ett med fiskarnas tecken så maken skulle fylla ett par dagar senare och han är född i fiskarnas tecken.
 
här är temat ordet födelsedag och fick bli ett kort till min kusins dotter. 
Har gjort några kort fkrra veckan men de fotona är inte inlagda i datorn.. så det får jag visa nästa gång.
Nu håller jag på med mina beställda kort, tror att jag fick klart ett ikväll iallafall, bara tre kvar :)
 
Nu ska jag snart sova, kram på er!

RSS 2.0