Bara några få dagar kvar nu

Halloj!
Ja nu är det bara ett få dagar kvar tills M börjar jobba igen, iofs bara på 60% men ändå kommer han vara borta en sväng varje dag och vissa veckor hela dagarna.. ja det är väl bara att tro att det ska gå bra, det gör det ju för andra mammor men det kommer kännas.. Förstår inte hur fort dessa 3,5 månad har gått, tycker inte att det var längesedan F låg i magen och vi höll på att fixa och dona här hemma för att förbereda att han skulle komma å var inte alls med på att han bestämde sig för att komma 9 dagar tidigare än planerat snit. Vist har vi gjort en massa dessa månader, bara att försöka få rutiner med att vara tre tar sin tid men sedan har vi haft en hel del härliga besök och gjort ett par resor till värmland. Det har inte varit många helger som det inte har varit något speciellt inplanerat på. Så som denna då vi åker till Skövde för att vara med på spelhelg - ja vi får väl se hur mycket spelande det blir men det ska bli kul att träffa en massa vänner.
Imorgon kväll ska jag gå vårruset, f får följa med i vagnen, vi är sex tjejer som ska gå med sina barn och sedan blir det picnick efteråt så jag hoppas att det blir bra väder!! Ska bli kul, första gången jag är med i vårruset, har tänkt på det flera gånger men det har alltid kommit något annat eller så har jag glömt bort det. Nu var det enklare när vi blir ett lag och gå med barnvagnen så blir det nog mer ett lagomt tempo.. är ju inte direkt vältränad..
 
Så nu kan jag äntligen visa några av de korten jag har gjort som skulle ges bort nu i början av maj.
 
Detta gjorde jag till min svägerska
testade en ny vikning för min del, riktigt kul att göra.. fast här skrev jag innan jag tänkte på vad som syndes när jag vek kortet
 
Till samma person fast som ett av beställningskorten jag gjort i vår

Gillade bildmålarnas nya stämplar
 
Detta kortet gjorde jag på beställning från min mamma då en vän till familjen fyllde 70 år (samma dag som min bror fyllde 40 och hans fru 29...många som fyller den dagen)
närbild på stämpeln
Insidan
 
Detta gjorde jag till min andra svägerska när hon fyllde förra veckan
Insidan :)
 
Och tillslut kortet jag gjorde till min bror som fyllde 40 år, kortet blev från hela familjen och jag fick med de flesta på kort förutom M och min ena svägerska (inte hans fru då)
Det blev ett album med bilder, insidan
utsidan
 
Så nu blev det massa bilder och nu ska jag gå å sätta mig å försöka göra klart de kort som ska vara klara innan helgen, har jag tur sover F lika bra svom igår då han vaknade först kl 02 då det hade gått 7 timmar mellan måltiderna.. det var så jag började fundera så att allt var bra med honom och kan ju erkänna att när det går så lång tid så är jag allt framme å kollar att han mår så bra han kan.

Önskar er alla en härlig kväll och trevlig helg.
Kramar

RSS 2.0