God Jul!

Ja en riktigt GOD JUL till er alla där ute, ta hand om varandra och försök undvika att stressa för mycket utan njut istället av stunden!! Lättare sagt än gjort jag vet. Här har vi varit förkylda veckan som gått, vi var hos min kusin förra helgen och hämtade hem lite bakterier som kroppen inte alls kände igen och det gav att vi båda blev liggande. Lite restsymtom är kvar och orken tar fort slut så det fick bli jul här hemma även om allt inte är i toppskick (som pysselrummet som ser ut som hej kom å hjälp mig..  men dit har jag tänkt att stänga dörren :)
Då M har beredskap denna veckan firar vi julen för första gången här hemma i huset och svärmor och svåger kommer hit vid 13 tiden.
Granen klädde vi igår och det är fullt med klappar där under fast jag hade svårt att komma på något att köpa och önska mig.. det mesta går i funderingar över vad vi behöver till nästa år då vi blir tre i familjen. Men dit har jag inte velat köpa än utan det får bli efter helgerna.
 
Har gjort tre olika sorters godis, var av en ny, men sedan finns det en massa choklad och liknade så vi lär klara oss mer än väl :)
Ska snart börja med maten och det som går att förbereda där, ska bara hitta ett recept till revbenspjällen..
 
Tänkte visa några av de korten som jag skickade iväg som beställning nu innan jul:
 
 
 
 
 
Dessa korten skickade jag till min brors svärmor.
 
Så då är det dax att sätta igång här så att jag slipper bli stressad, trött är jag redan då jag vaknade vid 4 och inte kunde somna om då M snarkade så å när jag la mig i soffan kunde jag inte somna där heller... så när M gick upp la jag mig å sov ett par timmar :)
 
En riktigt god jul till er alla!! Kram

December

Hej å hå vad tiden går fort... Imorgon är det redan lucia och det är mindre än två veckor till jul och jag har inte köpt en enda julklapp än och har inte heller några ideér på vad jag ska köpa.
Har inte orkat gå runt i affärer helt för att kolla då jag fort får ont i bäckenet å ryggen, men jag får väl försöka med det nästa vecka så att det blir några under granen från mig oxå. Vi ska ju fira jul här hemma i år för första gången då M har beredskap hela julen och då tar det lite lång tid att åka från sommarstugan (där vi brukar vara när vi firar jul här i Östergötland) och in å jobba. Nyåret ska vi fira in hemma i värmland.
Idag har vi varit på sista kurstillfället på sjukhuset så det är skönt, bara typ 2 månader kvar att vänta..
 
Imorgon ska vi hälsa på min kusin med familj å busa med barnen, har inte sett dem sedan somras så det ska bli kul!! Men innan vi åker sja det skrivas en massa julkort, jag gjorde färdigt de sista idag så nu ska det bara skrivas i dem å det brukar ju ta sin tid men jag hoppas att jag ska hinna färdigt tills måndag då det är sista dagen att posta med julfrimärken.. jag trodde att jag hade längre tid på mig, så kan det gå. Bara hoppas att illamående å trötthet håller sig borta eller lugnt ett tag så jag hinner med det jag vill göra. Smärtan har jag prövat Tens för vilket hjälper väldigt bra!!
Julkorten kommer det bilder på först efter julen som vanligt, tycekr det blir roligare så för de som ska få om det nu är någon av dem som är inne å läser här :)
 
Men jag gjorde ett kort ibörjan av månaden till en fd arbetskamrat till både mig och min mamma som jag tänkte visa.
En närbild på stämpelmotivet, gillar denna stämpeln då den går att använda till så många tillfällen.. .fast jag har som glömt att jag har den ibland :)
 
Detta gjorde jag till en tjej som blev 7 år föra veckan.
Har använt Bildmålarns stämpel som jag köpte beg på scrapphelgen i Linköping.
 
Detta gjorde jag till en 14-åring i slutet av nov.
 
Så det var allt för ikväll och eftersom jag nu börjar bli pigg igen så kanske jag skulle sätta mig å skriva lite på julkorten och se vem som ska få vilket kort då alla är olika. Ska ju fota av dem oxå men det får bli på dagtid.
Det är som ingen ideé att gå å lägga sig när jag är hyfsat pigg då jag inte sover så bra utan vaknar av att det gö ont för det mesta och då klarar jag ändå inte ligga kvar i sängen. Läntar tills detta är över.. inte för att man får sova så mycket då heller men slipper jag värken så kan jag vara vaken på natten... i värsta fall får jag väl väcka M så han får ta över.
 
Kram på er där ute å var rädda om varandra!!

RSS 2.0