telefonkö

Just nu sitter jg i telefonkö till försäkringskassan, först när man ringer så säger de länge att de har förmycket just nu å när jag väl får ställa mig i kö så var det "bara 351" före mig.. Så jag tänkte att jag skulle passa på att blogga lite under tiden jag väntar :)
I helgen som gick var iv i Skövde på spelhelg, hann pröva massa nya spel som de hade köpt i Essen på spelmässan och vi fick även med oss tre spel som var inköpta till oss där samt att vi köpte ett beg under helgen så 4 nya spel med hem att testa :)
För mig gick det väl som det brukar i turneringarna men för M gick detriktigt bra då han lyckades vinna båda två :) Men det var en jätte härlig helg och kul att få träffa alla goa vänner igen.
 
Helgen innan var jag hemma i värmland, blev ganska lugnt och gjorde inte så mycket vilket inte gjorde mig något alls. Pappa var hemma på permis under helgen. Nu har han blivit utskriven igen och får nu dropp hemma under natten, vilket jag hoppas ska funka så att han slipper ligga på sjukhuset så mycket.
En god vän fyllde 40 under helgen jag var hemma, hade inte möjlighet till att träffa henne dock då hon inte var hemma på lördagen och sedan gick tiden så fort, men jag lämnade iallafall över ett kort till henne via hennes svärmor. Kortet började jag med när jag var i Linköping på scrapphelgen och sedan satt jag med det under veckan, det tog sin lilla tid att göra klart med det var riktigt kul att testa på att göra ett sådant. Så nu kommer lite bilder på det :)
 
Det blev som en liten bok men bilder jag hittade av henne från de senaste 10 åren typ.
 
Målade inte så mycket med akryl som jag brukar göra, tyckte det var roligare att fylla det med kort istället, men några småsaker fick jag in iallafall.
 
 
Nu ska jag sätta mig och göra ett kort som mamma ringde om igår, får se hur långt jag hinner innan det är dax att åka iväg på veckans första besök på sjukhuset... bara tre till möten inbokade där denna veckan som tur är två av dem efter varandra på fredag. Har lika många inplanerade hittills nästa vecka men då är inga efter varandra men två är på samma dag iallafall..
Till helgen blir det lite julmarknader då det redan är första advent.. och innan dess ska det upp lite stakar och andra ljus och det är dax att sätta lite bättre fart med julkorten.. även att börja fundera på julklappar vilket jag inte har en enda ide om än :(

Önskar er alla en bra dag!
kram
 
 

Scrapphelg i Linköping

Denna helgen har jag med en massa andra varit i Linköping och scrappat en massa. Det var min första stora scrapphelg, tidigare har jag varit iväg på träffar som varit över dagen eller en kväll och inte alls så många personer :)
Jag och Elin samåkte så det var skönt att kunna dela på den biten och bara behöva ta bilen en av dagarna.
Tiden gick jättefort men jag hann med en heldel ändå även om man alltid har tänkt att man kanske skulle hinna med mer. Men jag gjorde bidrag till 9 tävlingar och fick pris i 2 av dem, (de lottade ut en massa priser i varje tävling förutom den som fick mest röster). Samtigt gick man runt å kollade på vad andra gjorde och fick inspiration till andra sätt att göra på. Det var många som gjorde PL (Project life) som nog är något av det senaste som jag inte har fastnat i men vist jag förstår ideén, men att få ihop något om varje vecka tror jag inte är läge för mig än.. Där emot gjorde jag flera LO (lay out) som jag deltog i tävlingarna med. Det var riktigt kul så det kommer nog bli mera av. Men det är samma där, jag kör min enkla stil och jag gillar fortfarande att göra kort mera :)

Tänkte visa något av det som blev gjort i helgen, har ett projekt påbörjat som jag måste göra färdigt de närmsta dagarna oxå så det blir nog att sista efter jag kommer hem från läkarbesöket.
 
 Detta är till en tävling där vi skulle lifta ett kort.

Här skulle vi Lifta en layout
 
 
Här är delar av det vi fick i goodibagen som skulle användas i en av tävlingarna. Här har jag gjort ett kort, gjorde även en LO med saker ur påsen.
 
Här skulle vi inspireras av en bild med massa saker, en moodboard. Här är kortet till den tävlingen
Och här är LO till den samma.
 
Här är den sista LO jag tänkte visa från helgen (dock den första jag gjorde av de olika LO). Denna är i 12x12 tum, de andra är gjorda i storlek 8x8 tum. Den är gjord till en skisstävling på lördagen.
 
Så nu är det dax för lunch och sedan läkarbesök.

Oj det är ju redan november

Ugh va tiden går fort... det är iofs bra i vissa lägen men det känns som jag inte hinner med allt som skullle behöva göras..
Vi har börjat rensa lite nere i källaren då vi har tänkt att bygga om lite i våra badrum, badkaret med bubbel i ska bort här uppe och ett nytt ska sättas in nere samt en bänk och en riktig tvättho vilket vi inte har nu så ska jag tvätta upp något förhand så måsta jag göra det i diskhon eller i badkaret så det ska vi ändra på. Bubbelbarkaret har vi nog velat kasta ut sedan vi flyttade in här men sedan har vi diskuterat om vi skulle ha dusch här uppe eller inte och har nu kommit fram till att det blir så trångt med det att det får vara kvar där nere och så kan vi få in lite förvaring för handdukar å liknade här uppe.
I sovrummet har vi flyttat ut en byrå som fick plats under trappan och har nu tänkt att vi skulle ha gadrober där istället vilket inte var så lätt att hitta.. vi var på Ikea i lördags och de som var lagom djupa var för höga och när vi väl hittade lagom höjd så var ju de för djupa...  Det enda som fanns var helköksskåp som fanns i lagom höjd och djup. Men eftersom det inte gick att beställa då de hade problem med datasystemet så bestämde vi oss för att titta runt här i stan först och se om det finns några andra alt. 
 
När vi var i Linköping var vi även hos min bror å svägerska och åt massa go mat för att sedan sitta å spela hela eftermiddagen och kvällen :)
 
På lördag och söndag är det dax för min första stora scraphelg i Linköping. Ska bli riktigt kul att sitta två hela dagar och scrappa med massa andra med olika utmaningar. Har ett par saker som jag vill försöka hinna göra, men det svåra är att packa ner allt man vill ha med sig. Kan tänka mig att det kommer vara saker som jag har med mig som jag inte kommer använda och säkert en hel del som jag glömt att ta med mig som jag vill använda.
 
Förra veckan gjorde jag lite julkort då min bror vill ha några så det var min andra beställning :) hade med mig 11 så fick de välja (de skulle ha 7) ska ju ha julkort till mig själv oxå så inga är gjorda i onödan
Gjorde även ett kort till pappa som fyllde år förra veckan, testade en ny vikning:
här är det ihop vikt
Utan något som håller det stängt
Öppet och stående
 
Svågen fylde 45 för typ en månad sedan och jag tror inte att jag har vista kortet vi skickade till honom:
 
Nu ska jag fixa lite innan det är dax att fixa något att äta innan jag ska åka på vattengympa som jag nu har två dagar i veckan, fram till jul iallafall
kram
 

RSS 2.0