oktober

Ja så är vi inne i oktober och det har verkligen blivit höst, träden får mindre å mindre blad kvar men de som sitter kvar är i fina färger. Helgen som gick var toppenväder och vi fick gjort en del ute så som att ta hand om blommorna på altanen dvs att planera isär dem å i krukor som de ska stå i över vintern men då det inte är plats för dem inne än så får de stå kvar ute å hoppas på att det inte blir så många kallnäatter till på ett tag.
På lördagen var jag på scrappträff och fick gjort två julkort så nu har jag bara ett kvar i beställningen + ett födelsedagskort.
Förra veckan var vi hemma i värmland, jag var kvar ett par extra dagar och träffade en barndomsvän som fick en dotter i slutet av aug. så det var bara att njuta av den lille å sällskapet, blir inte så fta vi ses men kontakten via nätet är bra :) Träffade även min bror å hans familj å lite mer vänner, tiden går som vanligt för fort.

Innan vi åkte hade jag gjort lite nya kort till mamma då hon hade talat om att de jag gjorde i sommras var slut :) Har börjat skriva adressen hit på baksidan av korten oxå ifall det är någon som gillar dem och vill se mer eller vill beställa :)
 
 
Det blev lite enklare kort denna gången då jag itne hde så mycket tid på mig och ville ha med mig några iallafall. 
 
Gjorde några som ska passa i vanliga kuvert även om hon nu har köpt på sig några 15x15 när gallerix la ner (hon var snäll å köpte några till mig oxå då jag inte hittade den storleken här i stan)
 
 
 
 
 
Gick lite mer i höstfärger denna gången men de passar väl troligen under vintern oxå om det är så, sedan får jag väl göra nya i vår.
 
Nu ska jag göra mig lite mat innan jag ska sätta mig å pyssla :)
kram

RSS 2.0