Uhg va tiden går fort

Ja tiden bra rusar iväg å jag vet knappt vad som blir gjort men något händer väl här hemma hoppas jag på, men det är som jag sa till svärmor idag då vi var där å firade henne idag att jag har ingen aning om var sommaren tog vägen och nu är det snart slut på september oxå.. Vist mycket tid har gått till att vara hemma hos mina föräldrar eller oroa sig för att inte vara där men ändå..
Idag har vi alltfall firat svärmor som fyllde 71. Vi hade köpt ett sittunderlag i tovad ull till henne, hittade det ute i hantverksbyn i Kolmården. Jag var där ute i fredags och passade då på att lära mig att göra blommor i lera till att bla sätta på kort, hade några på kortet jag gjorde till svärmor är inte helt nöjd med dem och behöver en massa träning för att de ska bli lika bra som de hon gjorde men det var kul att testa på att göra dem.
 
Igår var jag å träffade en tjej här i stan som håller på att sälja ut sina scrapsaker så jag passade på att köpa lite olika dies å stämplar av henne. Det finns ju så många dies jag vill ha men kan inte bestämma mig för vilka helt än då de ändå kostar en del. Men Förra veckan fick jag min första beställning (om jag räknar bort mammas..) ska göra 5 julkort och ett födelsedagskort, så nu hoppas jag på att det kommer in någon mer så kanske jag kan spara ihop till några :)

På fredag åkter vi upp till Stockholm för att vara med på spelhelg i Viksjö. Vi ska lyxa oss med att bo på hotell då vi på fredagen ska gå å se Carola och hennes 30-års firande som artist vilket jag ser så fram emot.
Men först är det torsdag å det är åter dax för vattengympa på morgonen sedan hem några timmar för att sedan åka tillbaka för ett sskbesök. På kvällen blir det en tur å spela ett par parti Scrabble.

Här kommer kortet till svärmor:

Närbild på stämpeln, jag bara älskar den :)
Och sedan en bild på blommorna som jag gjorde, valde tyvärr två lite förika röda i den ena blomman för det syns inte att det är två olika färger i den
.
 
Denna månaden ska jag skicka ett kort till Usa i Postcrossing-Handmade card och jag har tänkt att skickat detta kort som jag gjorde i en utmningsgrupp på fb, får förklara texten på insidan :)
 
Hittade ett födelsedagskort jag gjorde till en vän i somras som jag inte har visat
Del av stämpeln

Det var allt för denna gången :)
Nattis
 

Vattengympa å tävling

Idag var det till att gå upp tidigt, för att vara mig vill säga.. Jag skulle nämlingen iväg på vattengympa å den startade redan 9,15 så det var att ha klocka på ringning för engåns skull. Sover iofs inget bra förtillfället då ryggen gör ont efter en litet stund och efter några timmar brukar jag geupp (men det hade ju variut så typiskt om jag nu skulle ha sovit jätte gott just idag å missat tiden..) Men förhoppningsvis ska vattengympan göra så att jag slipper lite av värken, vi får väl se hur det går. Finns ju en liten risk att jag kommer ha mer ont imorgon men det är förhoppningsvis bara pos värk dvs träningsvärk.
I helgen som gick åkte vi runt lite här å där i Östergötland då det var östgötadagarna, kul att se lite olika ställen och vad som produceras på olika ställen, köpte bla Skrädmjöl (vilket jag trodde nästan bara såldes hemma i värmland.. så jag var tvungen at testa att göra muffins på det när jag kom hem, vilka blev helt ok) sedan var vi på kalkongården som vann tävligen Östergötlands skönaste gårdar på Tv4 där vi köpte lite kalkonkött. Det var ju så underbart väder i helgen (ja veckan som gick oxå) så det var jätteskönt att åka å kolla på olika ställen och ta det rätt lugnt.
Här hemma är det dax att plocka äpplen av det trädet som har mest och jag vet inte helt vad vi ska hitta på med dem i år då vi har en hel del mos kvar från förra året. Men svärmor var här förra veckan och och igår var Ms farbror här å fick med sig en massa :) Det är bra när det finns de som vill ha. Blir nog så att jag gör lite mos oxå då jag inte vill att det ska förgås en massa frukt men inte lika mycket som vi gjorde ifjol.
 
Jag har tänkt att vara med i Bildmålarns utmaning nu i september där temat är rött och då ska det naturligtvis vara med en stämpel från dem. Vilket inte jag har så svårt för för jag gillar deras stämplar jättemycket.
Jag har valt att göra ett julkort då det passar bra med rött tyckte jag
Sedan är det ju dax att börja göra dem... det tar ju sin tid..
En närbild på stämpelmotivet - Mini-Mimosa Christmas flower. Har färglagt med Derwent inktense pennor (som så vanligt numera:))
 
Sedan till kortet jag gjorde till en vän sm fick en dotter nyligen, gjordet ett försök att rita upp en sparkdräkt, blev väl helt ok men inte lika fin som de jag sett bilder på..
På utsidan försökte jag få med de olika siffrorna och namn.
Insidan gjorde jag en liten ficka för att kunna lägga ner en liten gåva och skrev ner en vers jag hittat.
 
Nu ska jag försöka hitta någon lunch... vet inte alls vad jag ska hitta på :(
Senare sak jag cykla ner till city å möta M för att äta något innan vi ska å spela scrabble

Önskar er en go fortsättning på dagen, kram
 

RSS 2.0