Valborg

Gladvalborg på er alla :)
Idag när massa vill vara ute på kvällen å se brasor å liknade är det kallt å har regnat under dagen, kunde det inte ha fortsätta med det härliga vädret som varit sedan påsk?? Vi har suttit ute å grillat och ätit mat varje dag sedan vi kom hem efter påsk. Helt otroligt att man kan sitta ute å äta på eftermiddagen i april i kortärmat och njuta av värmen så mycket! Nu är det bara att hoppas att värmen snart kommer tillbaka, vist det är bra att det kommer lite regn å så, spec för vårt nysådda gräs... men jag vattnar nog hellre och får soligt igen. Speciellt vill jag ha fint väder på lördag då vi ska till min bror å svägerskas sommarstuga för födelsedagsfirande av svägerskan och då är det ju kul om det är bra väder så man kan njuta av att vara ute. 
 
Passade på att fota lite idag, det är ju första brasan F är med vid... sedan att han sov hela tiden är ju en annan sak :) Enda gången han reagerade ar när de börjde skjuta raketerna för då small det så högt så då gick vi hem.
Vi hade ändå tur med vädret för det var uppehåll under tiden de tände brasan men nu öser regnet ner så det släcker väll de sista i den :)
 
Resan till värmland i påsk gick bra, f sov större delen av resan dit och det var kul att träffa en massa vänner och få visa upp honom :) Tror att mormor å morfar njöt av att få träffa honom igen oxå, det var ju ett tag sedan sist. Nu går det inte så långt mellan gångerna då vi ska upp nästa helg då min bror fyller nästa vecka.
Resan hem var inte lika rolig då F var vaken större delen av tiden och när vi körde på motorvägen kom han på att han var jäääätttte hungrig.. å där var det ju inte så lätt att stanna, vet att det inte är så farligt men det gör så ont i en när han skricker så hjärtskärande. Vi hade bara ett par minuter tills vi kunde stanna och ge honom mat men det var långa minuter. Så det hoppas vi att vi slipper nästa gång.
 
Morfar och Filip påsken 2014
 
Mormor och Filip påsken 2014
 
Hittade några kort från att jag var liten oxå som jag lånade med mig å scannade in hemma så detta är jag 1978
 
 
Så några kort jag har skapat ska jag väl visa oxå, nästa gång kan jag visa ett par jag gjort till beställning och födelsedagskorten men de ska ju få fylla först :)
 
Ett påskkort till min farbror
 
Födelsedagskort till en go vän som spelar fiol

insidan; hon har bin och gillar att pussla, naturen ligger oxå henne varmt om hjärtat. Det var bara spel jag inte fick med typ.
 
Födelsedagskort till en barndomsvän
 
Detta påskkortet var jag med i en tävling i det sista av tre (visade de andra två förra gången)
 
Detta kortet och presenter fick jag idag, ett försenat grattis och påskkort från en vän på fb. Diesen har jag velat köpa men inte fått för mig att göra vilket var tur då jag fick den.

Så det var allt för denna gången, det blev vist lite kort :)

Önskar alla en skön 1:a maj och fortsatt maj oxå för den delen.
kram

Snart påsk..

Halloj..
Ja så har ännu en månad rusat iväg, det har inte varit helt prioriterat att sätta sig och blogga då jag oftast haft F i famnen på kvällen, vaken eller sovandes . Han gillar fortfarande inte helt att ligga i sin säng även om det går bättre å bättre och nu mera gör han ofta så att han sover ett par längre pass på kvällen/natten vilket är skönt.
De stunder jag har haft då han sovit i sin säng på kvällarna har jag passat på att sitta å göra lite kort istället för att skriva här. Men nu sover han i sin säng, tom somnade där då han vaknade när jag la ner honom. Och då det är ett programm jag kollar på tv så passar jag på att skriva lite och visa några av korten jag gjort.
Jag håller på med en beställning så de korten tänker jag inte visa förrän typ i höst om det är någon av dem som ska få kort som är inne här å läser... man vet ju aldrig :)
Men jag har varit med i en påskutmaning på scrapbutiken har haft,scrapbutikens-blogg.blogspot.se, deltävling tre pågår just nu tom söndag midnatt.
Tänkte visa de två första korten
Det första skulle innehålla något gult,ett eller flera påskägg av något slag, två dies och texten Glad Påsk
Glad påsk texten samt tulpanen är dies
 
Andra skulle innehålla Påskliljor och glitter
 
Detta kortet gjorde jag till en på FB som fyllde 40 år. Stämpeln hade jag dessutom köpt av henne så det var lite extra roligt.
 
Jag är med i en grupp som skickar RAK (Random Act of Kindness) till varandra och en av de jag skickade till var nybörjare med att göra kort och ville ha lite inspiration så då skickade jag bland annat detta kortet
 
Min svägerskas mormor gick bort nyligen så då gjorde jag ett kondolianskort till hennes föräldrar från oss och mina föräldrar
 
En närblid på rosen, denna stämpel har min svärmor gjort motivet till. Vi hade det på vårt bröllop och sedna har jag gjort en stämpel av den bilden. 
 

Nu ska jag passa på att sätta mig med de korten jag har kvar att göra som ska vara klart tills torsdag då jag ska lämna dem.
 
kram på er

RSS 2.0