men då...

Ja nu har det gått så där lång tid igen... känns som bloggen blir glömd ibland då tiden inte räcker till alltid.
Vi har varit i Värmland en vecka sedan sist, pappa låg tyvärr på sjukhuset igen och var där hela tiden som vi var hemma så honom träffade vi bara på vägen upp å sedan tillbaka då han låg i Karlstad och det tar ju sin stund att åka dig så det blev när vi ändå passerade då han inte orkade med några längre besök.
Fick dock ett sms från mamma idag att han har kommit hem idag, så nu hoppas jag att det håller sig så för det är bara ett par veckor tills vi åker dit igen. Nästa gång blir  det bara jag och F då vi åker vidare på fredagen till Skövde då det är spelhelg där.
Men vi hann umgås med mamma en heldel, var ute å gick och var även en tur till skogen och plockade trattkantareller. Sedan var det Arvikamarknad när vi var hemma så dit åkte vi ju såklart blev lite handlat så som kokosbullar, plastpåsar och pepparkaksformar (i lite roligare former än hjärtan och liknade). Sedan blev det kålsoppa hos min farbror och innan vi åkte hem stannade vi till hos min bror där vi fick goa kanelbullar, det var ju kanelbullensdag dessutom. Så fick kusinerna träffas en stund :) Innan vi åkte på marten så upptäckte vi dessutom att F första tand hade kommit fram, vänster nere :) så nu får man akta fingrarna lite mer.
 
Sedan sist har vi även varit i Trosa över en dag där M spelade tantrixturnering och jag å F var ute å gick en massa, var helt okej väder för att var ute å kul att se Trosa när det inte är massa folk som det är på sommaren. Det blev en sen dag då resan hem nog tog dubbelt så lång tid då det var tät dimma.. och när man redan var trött så var det inte så lätt + att F inte alls tyckte det var kul att åka bil från början men vi tog oss hem även om det tog sin tid.. bättre det än att det slutar på sjukhus eller värre..
 
Har inte hunnit scrappa så mycket.. eller ja jag håller på med mina julkort på beställning och de vill jag ju inte visa här :)
Men jag har gjort ett på höstkort som jag kan visa iallafall
Här med favoritmärkte av stämplar... :) hoppas så att det ska bli lite nya gjorda!! 
Sedan ett med lite höstlöv på
närbild på stämpeln  och lite glossy accent på några av löven. Dessa kort har jag inte klart vem som kommer få än men de kan vara braatt ha till kommande födelsedagar
En natt testade jag en ny teknik för min del, skulle ha varit ett lager till men eftersom jag gjorde ett minder kort så fick det bli bara två... å vad tekniken heter... ja du det minns jag inte nu.. återkommer med det om jag kommer på det eller så kanske någon läsare som vet vad den kan heta. Såg den på fb iallafall ..
 
Sedan lite keramik, detta är mina senaste alster, de är nu på bränning och ska få glasyr nästa vecka så får vi se om de kommer funka som ytterkrukor när de är färdigbrända.. haren förmåga att tänka att de är nog höga för att efter ett par bränningar inse att de blir lite väl låga. Kul att vara igång är det iallafall :)

Så det var allt för ikväll, imorgon ska vi först på klädbytardag å se om det är något vi vill ha där, behöver inte så mycket då vi lånade en heldel av min bror till kommande storlek, men det kan ju vara något :) om inte annat är det bra att kolla in den inför våren. Sedan ska jag få några timmar att göra julkort då M och F ska ta en tur till svärmor.
 
Nattis!

RSS 2.0