2015, ja å vad kommer detta året ha med sig?

Så var det då 2015 undrar vad detta året har med sig... Har redan en hel del inplanerat och resten av tiden gissar jag kommer den mesta gå åt till prinsen men det är ju som det ska. Närmast i planeringen är att grannarna kommer över på fika imorgon men nästa större grej är att vi ska ha spelhelg här 16-18/1 med ett gäng som sover över. Ska bli kul även om det är en hel del jobb. Ska försöka hinna fixa lite mat iförväg så att jag hinner vara med å spela lite och om allt går som vi hoppas ska prinsen vara en stund hos farmor på lördagen oxå. 
Sedan får vi se när nästa tur till Värmland blir, väntar på att bli faster när som helst och då måster man ju hem å snosa på en liten :) Sedan är pappa tyvärr sämre igen, (han var hemma under julen vilket var så kul eftersom vi var hela familjen samlad + min brors svärfar. Det var fullfart hela dagen och med en snart 11 månader och en på 2,5 år så blir det livat. Min mamma gav 2,5 åringen en dammsugare (leksak) som han öppnade som typ tredje paketet.. sedan var han inte ett dugg intresserad av att öppna något mer :) F var väl inte så nyfiken av vad som var i paketen detta året utan det får vänta tills nästa jul, men han lekte glatt med det han fick) Men efter nyåret har pappa fått åka in till sjukhuset igen då det var tugnt att andas mm så vi får se hur det går.
Ja det är vad som händer närmaste månaden.
 
Detta kortet skickade vi med julkortet, blev rikgit nöjd med det :)
 
Nyåret firade vi in här hemma ihop med svågern, svärmor skulle ha varit med men hon var hemma med en förkylning som hon inte ville smitta oss med. Vi hade en jätte trevlig dag/kväll med nyårsprommenad och sedan trerätters middag som bestog av hummersnittar till förrätt, oxfile och potatis- och trattkantarellbakelser med rödvinssås och sedan hade vi köpt efterrätten på Jollas så det blev en god chokladkaka
Några raketer sköt vi inte som tur var för så mycket som sköts runt omkring räckte mer än väl... så mycket pengar som försvann på några minuter..
Första dagen på 2015 inleddes med att spela en del spel medan svågern var kvar, ja det blev lek oxå.
 
Nu tänker jag lägga upp några av julkorten jag gjorde till mig själv å skickade.. blev dryga 35 så alla kommer inte upp :) men en hel del av dem så de kommer i minibilder :)
 
 
 
 
Jag gjorde även lite andra julklappar så som en flasktagg och två after eightautomater:

Jag gjoder innan jul några askar som jag la 4 safranstryfflar i och gav bort till ett par vänner samt fröknarna på öf:
 
Avslutar med ett födelsedagskort till ett kusinbarn som fyllde just innan jul oxå
 
oj det tog sin tid att ladda upp så det får räcka
 
Nu ska jag försöka sova lite, F tyckte att det var dax att vakna redan kl 6 idag å då skulle M ju iväg å jobba så det vara bara till att gå upp efter en stund.. Imorgon (hmmm är vist idag) jobbar inte M då det är helgdag.. men han har beredskap så man vet ju aldrig... Nu efter nyår så är M bara ledig på måndag så det är bara att vänja sig med tidigar mornar.
 
Kram på er å go fortsättning på 2015
 
 

RSS 2.0