Skisstävling hos Moa Pyssel

Under en månad nu har det funnits en tävling hos Moa pyssel, en jätte fin skiss som jag ville försöka göra något av
här är länken till skissen (man har tom den 28/11 på sig att vara med)  http://blogg.moapyssel.se/2015/10/utmaning-utifran-skiss.html
 
Här kommer min tolkning:
Jag har använt mig av en stämpel från Pysselpassion.. ja de är ju en favorit :) lite glitter här å där
Det stora bakgrundspappret är från Inkido - Christmas Stars och sedan det med hjärtan tror jag är från panduro och det lille Melwin är är från Pions - Stilla natt.
God Jul texten är från en dies från Roxstamp
 
nu är det bara att hålla tummarna för att man lyckas vinna 
 
kramar

mamma har varit på besök

Ja idag körde vi mamma till tåget igen :) Hon kom hit ett par dagar då hon varit hos min bror i Linköping över helgen och då får hon ju inte hoppa över oss, även om det bara var ett par veckor sedan vi var hos henne. Men nästa gång vi ses är efter jul så det är ju ett tag till dess. 
Vi var hos henne sista veckan i oktober då det både var pappas 75 års dag och allhelgona med ljuständning i både missionshust och kyrkan efter pappa. Jag å F åkte upp efter badet på måndagen medan M fick stanna kvar hemma och göra klart Fs sovrum samt lite grävning ute som behövdes göras och inte är lätt med oss andra hemma. Sedan kom han med tåget på onsdag kväll, på torsdagen var vi på julmarknad på Rottneros, blev inte så mycket handlat men det var kul att gå på något annat ställe än Ekenäs där vi brukar gå (som var nu i helgen och mamma var på den med min bror.. vi fick hoppa den då M hade beredskap). På fredagen kom pappas två systrar på besök och lördagen var det ju både allhelgona och pappas födelsedag så då kom pappas lillebror och min bror med familj hem till mamma. Hade så mycket hellre velat bara firata att han fyllde 75 år (och att han hade varit frisk) då jag saknar honom så otroligt mycket.
 
Annars springer livet på, försöker njuta av det så mycket det bara gå, har hunnit med ett besök i Ullared, tog en bussresan ihop med några vänner, hittade en del kul :)
Stickar en del, har gjort färdigt en mössa och börjat på en till fast ändrat lite på mönstret :) Sedan har jag en halsduk som jag gör några varv på då å då. Nu när mamma var här köpte vi garn till en sjal som jag ska göra sedan, ja mamma fick med sig garnet hem då det ena var i en härva å det ska bli ett nystan å det fixar hon bättre :P (ja med hjälp av någon maskin eller liknade som en vän har..) men eftersom det är hon som ska förklara hur jag ska göra så blir inte det förrän nästa gång vi ses då jag inte vill börja på något nytt innan det jag håller på med är färdigt. (sedan var hon sugen på att se hur det blir med det garnet vi köpte så hon skulle testa lite... vem vet den kanske är färdig när jag kommer... då får hon repa upp den så jag får sticka oxå..) Gillar våra träffar en gång i veckan, skönt att komma hemifrån å träffa massa goa personer å sticka lite å prata en massa :) Sedan får man massa hjälp av dem när jag inte vet vad jag ska göra så det hjälper det hela med stickningen att bli ännu roligare.
Jag och F är ju så klart en hel del på öppna förskolan på dagarna då det är något vi båda gillar, imorgon är det fotograferin på eftermiddagen. 
En go vän har just blivit mamma igen, hennes äldre son är en vecka äldre än Filip och har nu fått en liten Viktor och dem var vi å hälsade på förra veckan, har svårt att komma ihåg att F har varit så liten.
I söndags var det en pysselträff här istan  - är så kul att det har kommit igån med träffar här i stan igen. Jag fick gjort några julkort då jag hade beställning på det som lämnades nu i helgen båder till min bror och mamma och sedna har en vän till mamma köpt några vilket var så kul med en ny beställare :) Sedan har jag en beställning på tre födelsedagskort framöver.
Till helgen ska vi åka till Skövde på spelhelg, kul att träffa de vännerna :)
 
Så nu till några kort :)
 
Två vänner fyllde nu i mitten av november och de fick var sitt liknade kort :)
 
 
 
Till Viktor :) gjort av saker jag fått ur ett kit i en grupp på fb
Ett kort med Vildas stämplar som jag gjorde till en utmaning och nu är såld :)
till Denisängelprojektet gjorde jag dessa småkort (5x5cm)
Gjorde även dessa till försäljning för Denisängelprojektet.
 
Annars är deom kvällanrat mest julkort som jag gjort om kvällarna/nätterna och de tänker jag inte visa nu :)
 
Kram på er :)

RSS 2.0