Så var sommaren slut

Ja ännu en månad bara sprang iväg och nu har vi kommit till september. M har börjat jobba som vanligt igen och vi kommer sakta in i vanliga rutiner. Som vanligt är vi en massa på Öppna förskolan där vi båda älskar att vara ( ja för F får allt var hemma med mig ett år till :) ) Sedan har svärmor honom en dag i veckan har vi tänkt så att jag hinner göra lite här hemma eller bara vila upp mig. Magen har börjat vara lite mer besvärlig den senaste tiden och det tar på krafterna men så har ju hela året nästan gått i ett.. så jag hoppas på att det blir lite lugnare i höst. än är iallafall inte alla helger uppbokade vilket är ett framsteg.
Denna helgen har dock M beredskap, jag kör en julkortsutmaning i en grupp på fb och imorgon kommer Ms bror å stannar till på söndag då vi nog tänkte bjuda ner svärmor oxå.
 
Sedan håller vi på och målar i Fs blivande sovrum, denna veckan har vi dock inte orkat gjort något där men jag hoppas att det blir mer gjort nästa vecka.
Mitt pysselrum är oxå under omgörning, jag har köpt en massa kuvert och kortbaser och fick då med ställ till dem och sedan hade jag turen att få köpa ett pappersställ till. Jag håller på att försöka få lite bättre ordning på sakerna här inne men vet inte helt hur jag vill ha det och hur skrivbordet ska se ut, är nog inne på att det ska vara ett som är svängt iallafall. Får se om vi kan hitta något framöver, just nu saknar jag nog mest en cdspelare då min gick sönder i sommar, gillar att sitta å höra på ljudböcker när jag skapar så den står överst på önskelistan till jul om det inte blir en innan dess.
 
Nu till lite kort jag gjort den senaste tiden :)
 
Håller på med ett par beställningar, eller en är redan lämnad men det blev en till direkt... men de ska jag visa när de är överlämnade till mottagaren :)
 
Till en av mina vänner hemma i värmland som fyllde 13 nu i sommar, hon spelar fotboll skjuter och åker alpint på vintern så jag försökte få med det
insidan
Hennes syster fyllde 21 månade efter
jag prövade på en ny vikning, servettkort beskrivningen finns här: http://helihakblogg.blogspot.se/2015/05/servettkort.html
 
hela kortet utvikt
Grannen gick och fyllde 50 nu i sommar så jag gjorde ett kort till honom
närbild på blommorna
Fick en beställning på kort av en vän, hon ville ha ett kort till sin mamma
och här gjorde jag även insida vilket jag inte gör så ofta
Sedan fyllde min kusin 40 år och det firades samtidigt som en hejdå fest då de flyttade ner till Serbien för två år, även han fick ett servettkort, de var riktigt roliga att göra när man väl fick till vikningen vilket jag inte fick första gången jag provade i våras och la då det på hyllan tills nu.
 
 
 
Så det var allt för idag :) Nu önsakr jag alla en fin hel å en varm å fin September
kram

RSS 2.0