Stockholm Hobby & Craft Event

Gokväll
Ja det har gått jätte lång tid sedan jag uppdaterade bloggen, har inte haft tid eller ork då jag inte varit så kry men jag ska försöka ta tag i det och sätta mig å skriva och visa lite kort jag gjort någon kväll men nu tänkte jag berätta om vad jag gjorde i lördags :)
Jag och min vän Elin åker iväg på Stockholm Hobby & Craft Event som var i Solna i år. Vi var på anexet ifjol, men då var vi iväg alla tre dagaran men iår kände vi att det fick räcka med att åka iväg en dag.
Vi startade redan strax efter kl 7 (F hade sett till att jag vaknade innan 6 så det var rätt skönt att komma iväg) och efter knappa två timmar var vi i Solna och vid Solnahallen. De öppnade kl 9 och jag trodde att det skulle ta lite länge tid att köra men allt flöt på så smidigt så istället för att bara gå in fick vi snällt köa in. I kön såg man alla som hade massa med saker med sig och vi hade bara lite verktyg med oss. Vi kände ifjol att vi inte fick gjort så mycket och då skulle vi få ännu mindre gjort i år utan nu var vi mest där för att handla och gå runt och titta på vad alla andra gjorde samt träffa vänner.
När vi kom dit så fick vi två paket med stämplar och dies som Marianne design skänkt till alla som är med under helgen (ja inte de som bara kom på em för att handla)
 
Jag hade även lyckats få en plats på en workshop mitt på dagen, där vi fick lära oss att göra ett album. Vi hann göra grunden och sedan ska den kläs med papper och en del till men det får jag göra hemma vid tillfälle (hoppas att det blir snart)
Det var Skaparlusten som höll i denna kursen (www.skaparlusten.se).
Ja ni ser ju att det är en hel del kvar att göra men det ska nog finnas tid till det men det kommer ta lite tid då man vill hitta rätt papper osv..
 
Resten av tiden som vi inte pratade bort eller åt så sprang vi i de olika affärerna och handlade en massa.. var inne i de flesta flera gånger och handlade i de flesta.. även det flera gånger :) Mest nöjd är jag nog över at jag äntligen har köpt min dies från Spellbinders Floral Ovals och sedan olika teststämplar på svenska. Sedan kanske jag ångarar att jag inte köpte ett par stämplar som jag funderade på men jag får fundera ett tag till å i västa fall beställa dem via nätet.
Här kommer lite bilder över vad jag köpte och vann :)
Detta är min fina vinst från Strömstad scrapbooking (www.stromstadscrapbooking.se) samt ett nystan garn från Marks&Kattens - de delade ut 300 nystan under helgen och sedan kan man vara med i en tävling fär man kan vinna ett presentkort på 2000 kr :)

Mina dies
 
Lite förbrukningsvaror :)
 
Lite småsaker från Sirap i Paris
 
 Papper.. blev inte så mycekt som det kunde blivit men det fanns så mycet annat skoj att titta på :)

Charms :)
 
 Blommor av olika slag

 Pistiller i olika färge, de mesta är glittriga
 
 Mitt älsklingsband, ny har jag det i massa färge så nu ska jag väl ha så det passar till det mesta :)
 
En av affärena Je Scrap och hobby (www.jescrapochhobby.se) sålde stämplar för 10 kr/st eller 12  för 100 kr... blev några :) (det var även här jag hittade stämpeln som jag lite ångrara att jag inte köpte men det kommer flera tillfällen och pengarna räckte ju inte till allt...
 
Min nya textstämplar samt en med ett träd på.
 
Sedan blev det lite mer dekorationer som är utskurna i trä.
 
Så det var nog allt tror jag... om jag inte har missat något :)
Nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dax att åka till tandläkaren.. för undersökning så får vi se hur dyrt det blir. 
Lovar att jag ska återkomma inom en snar framtid med lite nya kort som jag gjort och vad som har hänt sedan början av januari :) 
Kram på er

RSS 2.0