Då har vi November här

Ja så har november kommit och det har blivit kallt ute men jag hoppas att det hinner frysa till innan det kommer snö.. men jag har en liten pojke som väntar på att det ska bli vitt ute :)
Idag har vi varit på kolmården och Halloween där. Var inte så wow som jag trodde att det skulle vara och F saknade en hel del av djuren + att vi alla tre tyckte att det var lite för kallt för att njuta av att vara där men några timmar blev det.
Imorgon ska vi åka till Linköping där jag ska besöka en scrapträff en sväng för att kolla vad affären har och loppisen :) medan F och M åker till svågern en sväng så de slipper vänta på mig. Blir lunch där innan vi ska till Ikea å kolla på några saker. Sedan blir det en tur till kyrkogården och tända ett ljus.
Söndag hoppas vi på hyfsat väder så att vi kan plocka in resterande äpplen och göra dryck av, har köpt en råsaftcentrifug och det blir riktigt gott :)
Nästa vecka ska jag å Filip åka ett par dagar till mamma medan M får jobba här hemma i lugn å ro :)
 
Nu tänkte jag visa ett album som blev klart förra veckan efter massa om å men. Från början var det en doppresent för ett dop som var i mars men jag har inte orkat göra det men nu skulle ju Viktor bli 1 år så då var det dax att få det färdigt och det fick även bli hans födelsedagspresent :)
Framsidan av albumet. Här har jag använt Tim Holtz alfabet "Upon a time"
Samma alfabet har jag använt på ryggen.
 
Baksidan
Första uppslaget satte jag en lite lapp där man kan skriva in vilka som var med, men eftersom jag inte hade listan så lämnade jag det till föräldrarna :)
 
Här är ett uppslag med foton
ett par av de andra sidorna
sista uppslaget om där har jag fått med alla namnen samt  datum, tid, vikt och längd på Viktor
 
Här är ett av inbjudningskorten jag gjorde till dopet i jan/feb
 
Sedan var det ju 1-års kalas så jag gjorde ett Twist&pop kort till honom, mitt första försök till kortet och det var så kul att göra!!
Framsidan, även till detta kortet har jag använt Tim Holtz alfabet "Upon a time"
Här är insidan av kortet (klarade inte vända bilden) Bilderna i mitten kommer upp när man öppnar kortet. 
 
Så nu är det dax att sova (som vanligt) och önskar er alla en fin helg!
kram
 

RSS 2.0