Akuten

Ja här sitter jag nu sedan kl  före 21... tog över en timme innan jag kom in och fick ta lite prover och sedan var kö drygt 1 när jag fick träffa en läkare å först efter 1.30 fick jag äntligen smärtstillande innan jag gick upp till röntgen för att göra en dt buk och nu sitter jag åter igen å väntar på att få komma in. Smärtan som jag åkte in för började ordentligt igår vid 19 när vi satt å spelade spel. Jag gick å la mig stund å tog en tablett i hopp om att det skulle släppa så jag kunde lägga Filip å njuta av det men det blev bara värre å värre så tillslut jag viste inte vart jag skulle ta vägen, provat allt å det som brukar funka med bad gav mig bara panikkänsla :( spydde av smärtan och när Mattias hade börjat lägga F  så insåg jag att nä det gick inte längre utan vi var tvungna att åka in å iom att F inte somnat så körde M mig.. 
Läkaren funderar på om det kan vara gallan men jag känner ju igen smärtan så jag tror på min idiotmage. 
Nu börjar sprutan släppa sin effekt å jag är tillbaka uppe på benen då det sättet var det som gör att jag känner minst. Vill snart ha mer smärtstillande!!! 
Har inte sovit något men det gör jag ju aldrig när jag har ont. Bars jag blir ordentligt smärtstillad så brukar allt lugna ner sig å så hoppas jag att det blir idag oxå så jag får åka hem.. 
Imorgon om jag är hemma så skulle jag till naprapat å knäcka lite i ryggen.. får se hur det blir med det. 
Men får vara hemma och vabba idag så skulle jag få åka hem kan jag vila. 
 
Uppdatering: Nu är kl 5 och jag har fått svar att det är inflammationen som spökar och jag ska få mer smärtstillande å sedan åka hem å i värsta fall komma tillbaka om det blir mer ont eller när de haft läkarronden och granskat bilderna bättre.. Hade fått stanna men jag vill hem å sova i min säng :) 
 
Scrapp har inte blivit så mycket å fotona ligger ju inte i mobilen men jag ska försöka få till lite mer inlägg med det jag gjort. 
I början av juni var vi på semester, först hem till mamma där två vänner blev konfirmerade på söndagen. Men innan det så fixade vi lite saker hos mamma. Mamma fick en dag med Filip för sig själv då jag å Mattias passade på att åka in till Arvika å jag blev klippt oviktigt strosade runt,  åt en god  lunch å bara njöt så som de där hemma gjorde (måste ju åka iväg så mamma å Filip får möjlighet att få vara själva). På lördagen kom min bror å hans två godingar så det blev kusiners och vi åkte till "Just a farm" som öppnade den helgen med ffa egengjord glass :) Det är en skolkamrat från grundskolan å hans fru son startat det på sin bondgård  ( de hittade varandra i "Bonde söker fru". På kvällen grillade vi vilket alltid är gott :) Söndagen gick i konfirmation å fest för dem och måndagen packade vi å vilade då det gått i ett. På tisdagen 6 juni fortsatte vi ner till västkusten, Smögen :) så klart regnade det när var där så krabbfisket från en brygga som jag hade tänkt blev inte av istället blev det havets hus i Lysekil vilket var kul. Räkor, krabba och kräftor åt vi.. köpte med oss till vandrarhemmet istället för att äta ute. Åh det var så gott så dit längtar jag tillbaka (men utan smärtan). Sedan åkte vi ner till Göteborg tre nätter. Där hyrde vi en liten stuga vid ett vandrarhem. Filip sov riktigt bra på alla ställena och hos mamma fixade vi iordning en stor säng till honom istället för resespjälsängen (som är sedan jag å mina bröder var små) även om ändrade sovtiderna och han somnade sent men oftast sov han en stund i vagnen eller i bilen på dagen och kunde sova länge på morgonen. I Göteborg var vi två dagar på Liseberg - tanken var att vi skulle vara där en dag men första em/kvällen kunde vi inte komma på något annat å behövde hitta på något efter ha suttit i bilen. Köpte ett litet häfte som vi nästan åkte upp. På de mesta fick vi ju åka med honom gratis så det blev kaninresan och farfars bilar å sagoslottet gånger flera. Sedan var det en som men åkte högre upp i luften å kunde "cykla i" Sedan var bushållplatsen kul å springa å leka i så klart :) Filip ville inte alls åka till stugan å sova men när vi vann stjärnvinsten med chokladkakor var det helt okej att avsluta dagen. Fredag tog vi en lugn start å åkte sedan in, åkte förbi en scrappaffär men den var ute på ärendet å jag orkade inte stå å vänta ifall att om de skulle komma så det blev inget besök utan vi fortsatte till Liseberg där vi var nästan från att de öppnade till att de stängde och åkte masssssa :) så nu fick F ett åkband och det hade vi snabbt åkt in. Mot slutet spelade vi lite å vann mer Stjärnvinsten :) 
Vi hade tur,  när det kom ett par regnskurar så åkte vi sagoslottet eller så åt vi, så vädret var helt ok!! 
Lördagen var det jättefint väder så då åkte vi till Slottskogen å kollade på djuren och lekte en massa.. men det var dyrt att parkera där så det fick räcka ett par timmar innan vi åkte ner till Haga å gick å strosade och letade efter mat. Blev en god stenugnsbakad pizza. Efteråt fortsatt gå där å kolla och köpte med oss en "liten" bulle till stugan.. 
Söndagen plockade vi ihop å städade stugan i regnet å åkte först till Falköping och Falbygdensost där vi åt lunchbuffe
Och köpte lite ost med oss hem å sedan stannade vi hos Marika och Hanna å lekte i torpet samt fick god fika. Men sedan var det skönt att komma hem! Mattias hade en vecka kvar av sin första semester där vi gjorde lite blandat (han har två omgångar kvar ) 
Kram å natis

RSS 2.0